jangan lupa klik tombol like

cari

Halaman

Senin, 11 Maret 2013

Evie Tamala Tunggara th 2002





album tunggara
tapi maaf ya aku bahas sunda aja...heheeh
tunggara
kasaha abdi nyalindung
nandakeun nguyung geuring ngalnglayung
kasaha abdi muntang
diri nunggeulis hirup nyorangan
cuang cieung abdi keueung
gupuy gapay taya pamuntangan
cuang cieung abdi keueung
takdir diri pinanggih kapeurih
reff
engkang rek saati
engkang rek satia
engkang jalir jangji
luas bibilasan
engkang bade bela
engkang bade nyaah
engkang nu sulaya
tega pepegatan
cinta engkang saliwatan
asih engkang ukur pupulasan
cinta engkang luncat mulang
asih engkang numawa tunggara
hmmm upami nguping kana suanten neng geulis teh evie tamala nuju ngahaleuang tembang temban pasundan ada ngayun ambing kana ati.
album sunda iyeu mangrupikeun album sunda anu ka tilu upami teuleupat, aya cinta ketok mejik, aya cinta parabola, aya TUNGGARA, sareung nu ka opat album solo bentang bentang anu tacan lami edarna
album tunggara iyeu mangrupiken album sunda anu apik pisan dimana tina tembang suanten sareng sadayana bagus pisan. teh evie anu asal sunda mahir pisan dina ngahaleuangken tembang tembang pribumi.
dina album tunggara iyeu aya 10 tembang
diantarana

side a


  1. Asih
  2. Tunggara
  3. Cumantel Bae
  4. Kantong Hate
  5. Micinta
side b.

ti kasapuluh lagu iye edun pisan upami direkepan kuati anu nuju pakewuh asa ngawakilan kana rasa anu jero tina dada.
mugi para wargi sadaya tiasa narima kana sadaya tembang persembahan evie tamala. wilujeung ngadanguken. rifqy/




Tidak ada komentar:

Posting Komentar